~NY BLOGG~ www.abelles.blogg.se

Nu slutar jag blogga på http://iissantissan.blogg.se ! Jag kommer att ha kvar den, men ''startar nu upp'' min nya blogg. Så kolla in den! Rabattkoden hos happyplugs gäller ändå, om någon undrar :)
http://abelles.blogg.se

Ny blogg

Har en ny blogg nu. Fast har inte kommit igång med den. Ni kan, om ni är snäll, få veta vad bloggen heter!
Ska fixa designen där nu. And I'm gonna keep it simple.

Hur lyckas jag?

Åh. Vill ni veta vad det där knäppa jag gjorde igår var? Jag satt, nej okej, jag halv låg på rygg på min soffa, och hade datorn på knäet och helt plötsligt så tappade jag datorn i ansiktet rakt på näsan! Jag blev helt borta och tårarna rann. Hehe. Sedan gick jag in på toan för att se om jag knäckt sönder näsan, men det hade jag inte (Lucky me). Istället blödde jag näsblod, och precis då förstod jag hur dålig jag är och börjar skratta. Alltså, herregud, JAG TAPPADE DATORN PÅ NÄSAN SÅ JAG BLÖDER OCH DÄR STÅR JAG OCH GARVAR. Jag skrattade och grät samtidigt som jag blödde näsblod. Ne, det var inte roligt. Och jag har fortfarande ont och känner mig helt svullen i hela ansiktet. Gör om, gör rätt - alltså, tappa inte datorn i ansiktet!!!

@Svenskalektion

Torsdag idag = veckans jobbigaste dag! Lektioner i princip hela dagen & kort lunch. Men snart är det helg & lov. Har svenska nu, jobbar med Antikens grekland. Nej nu ska jag fortsätta!:)

1 mars = vår?

Åååå, idag är det 1 mars! MARS! Så skönt, nu börjar det äntligen bli vår. Droppar från taket (rasar från taket också för den delen), asfalten börjar komma fram, man måste grusa på backen för att det är halt,det är ljust ute på morgonen och på eftermiddagen/kvällen. JAG BLIR SÅ HIMLA GLAD. Äntligen börjar vintern på att försvinna. Men jag längtar iallafall som en galning tills det är typ maj!
Vad tycker ni om våren? Gillar ni vintern?
alt="RSS 2.0" />